8 Gemakkelijke feiten over online apotheek Geen recept Solifenacine, aankoop … Beschreven

Als zelfs universitair geschoolde mensen en mensen met een gerichte opleiding in gezondheidsgerelateerde wetenschappen daadwerkelijk worden gelokt door goedkope tags en onbevestigde verzekeringsclaims die worden ingediend door nep-online huiseigenaren van voorgeschreven medicijnen, kan de dreiging van het online kopen van medicijnen op dat moment nog beter zijn voor de meerderheid van de Verenigde Staten met een verhoogd risico, inclusief minder verlichte personen zonder voorgeschreven medicatie, wiens verwaarlozing van het welzijn het gebruik van een aantal dure medicijnen rechtvaardigt.

Tegenwoordig gebruiken een groot aantal Amerikaanse volwassenen internet. In 2008 was 74% van de volwassenen internetconsumenten []. De kosten van internetgebruik zijn zelfs nog veel hoger onder veel jongere, veel beter geïnformeerde mensen en ook degenen met hogere winsten. Twee van de meest populaire toepassingen van internet zijn het vinden van informatie over de gezondheidszorg en het verkrijgen van toegang tot medisch onderzoek en bevindingen.

Onderzoeken suggereren dat kopers jachtmachines gebruiken om wellness-informatie te vinden, maar dat ze zeker niet specifiek hun sleutelwoorden definiëren of zelfs hun zoekopdrachten beperken [] Slechts 15% van de mensen die gezondheidsinformatie vinden, beweren dat ze “altijd” de bronnen en de datum onderzoeken, terwijl een toegevoegde 10% verklaarde dat ze dit “veel van de tijd []” verwezenlijken. Dit zou kunnen aantonen dat 85 miljoen Amerikanen gezondheidsinformatie ontvangen zonder de kwaliteit of legitimiteit van de verstrekte informatie te erkennen. [] Met de gestimuleerde business online gebeurt een verhoogde bedreiging voor consumenten.

Als gevolg hiervan leren individuen meer over hun gezondheids- en welzijnsproblemen van het World Wide Web zonder te weten of de bron daadwerkelijk een goede naam heeft of twijfelachtig is. Webconsumenten onderschatten vaak de poging en ook de capaciteit die nodig is om gerespecteerde en betrouwbare wellness-informatie te beoordelen en op te jagen. Een niet-afgeleerde zoekopdracht kan gemakkelijk leiden tot een groter gevaar om wellness-selecties te maken op basis van onvoldoende, verouderde of onbetrouwbare relevante informatie, en het risico kan enorm toenemen voor personen met een slechte totale gezondheids- en welzijnsgeletterdheid als Naast slechte eHealth-educatie, vooral [] Terwijl ze op zoek zijn naar gezondheidsgegevens op het internet, krijgen consumenten inzicht in voorgeschreven medicijnen, worden ze blootgesteld aan advertenties voor medicijnen en worden er ook hyperlinks geplaatst naar websites die medicijnen aanbieden.

Netto-drogisterijen vergroten de toegankelijkheid van medicijnen voor mensen die daadwerkelijk zijn uitgeschakeld of anderszins aan huis gebonden zijn. Ze bieden ook individuen het comfort van 24 uur per dag winkelen, een enorme verzameling toegankelijke medicijnen en privacy voor degenen die presteren en geven er niet de voorkeur aan hun klinische gezondheidstoestand te dekken met apothekers []. Sommige voorstanders van internetdrogisterijen verklaren dat papieren recepten zijn vaak slecht gemaakt samen met gekrabbeld handschrift, verkeerd doet, en ook ongepaste drugs [] – pillen.

Eigenlijk ontdekten Bessell en ook collega’s [] dat kopers, ook met strengere normen in kamagra kopen online tal van landen, eigenlijk nog steeds bezorgdheid uiten wanneer ze medicijnen kopen zonder recept bij internetapotheken, aangezien evenwichtige informatie over de medicijnen zeker niet bestaat. Degenen die gaan winkelen in apotheken van het World Wide Web, virtuele patiënten, vervullen nooit de artsen of zelfs apothekers die hun medicijnen verspreiden.

Deze enquête kan ter aanbeveling naar een arts worden gestuurd, maar online is dit zeker niet altijd nodig. Zoals Besell en ook anderen ontdekten [], werden medicatie-interacties door het grote aantal e-apotheekmedewerkers eigenlijk zeker niet gevoeld. Het voorschrift wordt eigenlijk vaak ingevuld in een gebied dat volledig verschilt van de locatie van de webdrogisterij []. Veel mensen hebben misschien niet het vermogen om te herkennen wat ze daadwerkelijk krijgen als ze medicijnen online krijgen.

Netto-drogisterijen kunnen ook gemakkelijk worden gezien als een laatste optie voor mensen die acuut zijn voor een remedie tegen ernstige gezondheidsstoornissen en die mogelijk een verhoogd risico lopen op valse gevallen [] Elektronische bestanden van verstrekte medicijnen, waaronder een landelijk register of een persoonlijk dossier , zal pas echt vol zijn als ze bestaan ​​uit door de verkoper relevante informatie die kan worden onderzocht om malafide drogisterijen te bepalen []. Nog een andere grote zorg bij drogisterijen van Net is de capaciteit voor de klant om illegale elementen te verwerven.